Novi Sad
12.04.2022.
14:45 > 15:04
Nedelju dana od akcije saobraćajne policije i "pauk" službe, u Miloša Crnjanskog na Limanu, stanovnicima nije jasan razlog nestanka saobraćajnog znaka koji je dozvoljavao parkiranje u ovoj zoni.
  • Tako

    31.08.2022 09:37
    je
    Tako je bilo na Limanu 3, ali pošto smo saznali ko prijavljuje da nam nose vozila više se nije usudio.
  • Mile

    16.04.2022 07:42
    Ko to sprovodi komunalni red?
    Jesu to ona lica sto im je nacelnik i svita oko njega uhapsena za organizovani kriminal? Oni to NAVODNO nista nisu videli, vec vide nepropisno parkiranje automobila. Gde to sve ide i kako ce se zavrsiti videcemo ali imam neki osecaj da nece biti dobro.
  • Mastodont

    15.04.2022 09:36
    @@

    Uuu njih ćemo posebno da dočekamo, ovo s garažama je bilo samo zagrevanje.
  • Novosadjanin

    15.04.2022 08:00
    E
    I mi imamo jednog komsiju koji je trazio ukidanje parking mesta , pored zgrade, u nasoj ulici. Nama fali parkinga i uvek je frka oko zgrade. Komsija je trazio da se parking ukine jer deca nemaju gde da se igraju. Pritom,bukvalno, na 7 metara od parkinga je velik park . Iza zgrade jos veci park, kosarkaski teren, teren za mali fudbal i veliko igraliste za decu. Veliki je problem kada neko vozi sluzbeno vozilo i ne moze da placa parking servisu parking jer nije vlasnik vozila.
    Mislim da cu ove nedelje stici da komsiji "popravim" sve 4 gume
  • @Mastodont

    15.04.2022 06:21
    Koliko te plaća Gale NS da mu čuvaš placeve? Ili si od onih koje su zeznuli da rade u njihovu korist za džabe?
  • Nikola

    14.04.2022 10:53
    @Novosadjanin
    Da, u pravu si, u J. Hranilovica zimus umalo da dodje do fizickog konflikta, ustvari da covek nije na vreme ubacio u rikverc i pobegao, doslo bi..
    Ide u suprotnom smeru, i jos pocinje da psuje iz auta sto ga ne propustam a ja idem levom stranom (sa desne su parking mesta, obelezena). Zao mi sto ga nisam stigao, ali takvi kao on svaki dan divljaju kroz te dve ulice.
  • gradjaninX

    14.04.2022 09:57
    @Slavko:

    Da sam hteo da zivim kao na Klisi, ziveo bih na Klisi.
  • stoka sitnog zuba

    14.04.2022 09:03
    @Slavko

    E sad sam sve čuo. Znači ti si navikao na kaljugu, Bosance i bezvlašće, pa su ti sad krivi oni koji su se izborili za bolje? Pa zato i jesi građanin drugog reda, sam si sebe takvim napravio.
  • Lidia

    14.04.2022 05:37
    @ @hm
    Radna elita iz Park city-ja nije nedeljom parkirana, oni tad ne rade
  • A danas

    13.04.2022 21:21
    A danas
    Sam video da su iscrtali parking linije (masta) tamo odakle su nosili vozila. Lud zbunjenog, koliko mi se čini.
  • Musa kesedžija

    13.04.2022 17:42
    Sladoled
    Jel ja to dobro vidim da su presvukli asfaltom ulicu posle sto godina. Konačno i od njih nešto pametno.
  • Slavko

    13.04.2022 16:19
    @statisticar
    Molim vas da me ne stavljate u koš sa bilo kim.
    Kako se ne bune na Klisi jer je to najgori deo Novog Sada nego samo Limanci .Ne bune se jer su navikli loše da žive u ne higijenskim uslovima i sa lošom infrastrukturom nego je Limanac navikao da bude građanin prvog reda i sa povlasticama pa kada polako gubi taj status onda mu sve smeta.Dosli bosanci ,crnogorci i okrenuli grad naopačke pa Limancima nije dobro.Smeta im most,zgrade ,parking,pauk što nosi nepropisno parkirana auta....
  • Mastodont

    13.04.2022 13:33
    @@

    Tri godine pošto sam vas od*ebali za garaže vi tupave botine i dalje mislite da ćete nešto promeniti lažući da nema parking mesta. Derane, ako si toliko glup da ne možeš nedeljom uveče da nađeš mesto ne treba samo 'malo da se prošetaš' nego da oteraš svoju kršinu na najlon i do daljnjeg samo da guliš cokule.
  • @hm

    13.04.2022 12:36
    Radna elita iz Park City-ja je objašnjenje što nedeljom u 22:00 nema ni jednog jedinog slobodnog mesta ni na jednom limanu? (čak ni na čuvenom parkingu u Despota Stefana, na koji nas botovi redovno upućuju pod parolom da nema problema sa parkiranjem, več je nama "teško da prošetamo")
  • Statističar

    13.04.2022 10:03
    @Slavko
    Algoritam za analizu kretanja ljudi i stila pisanja je pokazao da se ista osoba krije iza nesuvislih, alkoholno suvoparnih i krajnje provokativnih komentara potpisanih sa- Slavko, e, stvarno, eks, aleksandar, akademik, afak, aga, @aga, agamemnon, dobrivoje, acika, antibot, Vladimir.
    (u poslednje vreme često i bez potpisa, samo kuca tekst nervozno i nečitko)
    Verovatno je najbolje za našu mentalnu higijenu da niko normalan na takve komentare ni ne odgovara. Ako niko normalan ni ne da glas- ostaće samo glasovi botova.
    U neposredno posle izbora je bio egzaltiran jer je po njemu uspeh slagati, prevariti, krivotvoriti, kupiti, uceniti, pretiti - i tako pobediti na izborima. U takvom društvu želi da živi.
    Međutim sada kada je Vođa odjednom krenuo da menja stranu, sada ni on više nije siguran šta će biti! Malo piše komentare pod starim nickovima na ćirilici ali je sada počeo da piše komentare i pod novim nickovima - na latinici!
    Služba malo kalira ali sve jedno, treba zauzeti busiju što pre!
  • hm

    13.04.2022 08:37
    Na limanu 3 izmedju dve zgrade bahati doseljenici iz novosagradjene elitne zgrade se ubacuju na parče trotoara, koje jeste jedini prilaz vatrogascima i hitnoj ako zatreba, koji tera ljude da idu po travi tj blatu da bi prošli, i iako je pored veliki parking (doduše zatrpan radnom elitom iz park sitija). Radimo na tome da konačno dobijemo znak zabrane parkiranjai da možemo zvati pauka da ih nosi i početi da hodamo ko ljudi. Biće opet ovakva vest pa čisto da znate da nije sns.
  • Komifo

    13.04.2022 07:57
    @Изногуд

    Greškom ti napisa 'inteligentan čovjek' umesto 'licemerna migrantska botina'.
  • Perica

    13.04.2022 07:50
    @Изногуд
    13.04.2022 • 06:37

    Nekoliko puta sam pročitao LYBi-jev komentar i nisam došao do zaključka da je napisao da je Vučić naredjivao politička ubistva. Otkud vama taj zaključak? Pisan pred kraj ili početak smene?
  • G

    13.04.2022 07:28
    G
    Zasto su zbunjeni? Sta su glasali to su i dobili! Mora dase napuni kasa!!! Aj zalite se nekom....?!!!
  • Slavko

    13.04.2022 07:08
    Opet se Limanci bune.Njima sve smeta gradjani "prvog" reda.
    Ne valjaju im zgrade ,garaža na sprat ,most ,ma sve im smeta.
  • Изногуд

    13.04.2022 06:37
    zzz
    Господине, то шта је писао дотични, нема везе са мозгом.
    Ок, неке ствари су тачне, као нпр "наплатна рампа, није спорно ни да су СНС корумпирани, ни да су идиоти... Али небулозе типа Беливук, Оливер Ивановић, Цвијан..., не да немају везе са мозгом, него су увреда за иопе интелигентно биће. Ви мислите да би уападни пријатељи дозволили Вучићу да убија неистомишљенике?
    Жалосно је што се такве ствари користе у пропагандне сврхе.
    Беливука је ухапсила ова влада, а очигледно је да су му газде у ЦГ.
  • Vojin

    13.04.2022 05:34
    SNS treba skinuti s vlasti, a nepropisno parkirana vozila treba odnositi. To što 40 godina nepropisno parkirate vozila nije opravdanje da zatvorite prolaz koji inče služi za hitne službe.
    "Građani" su odbranili Novi Sad od vatrogasnog doma i sada ćemo tu dobiti solite.
    "Građani" su odbranili Novi Sad od zabavišta, da bi mogli da nastave na toj livadi da parkiraju vozila.
    "Građani" su odbranili Novi Sad od toga da se na mestu parkinga izgrade garaže, jer je neko shvatio da mu je isplativije da tu pravi stambene ili poslovne zgrade.
    Naravno da nisu svi koji su se poveli idejom ovih "odbrana" bili svesni šta rade, ali uključite malo mozak i ispratite rad organizatora takvih stvari. Ponavljam: SNS treba skinuti s vlasti.
  • Liban

    13.04.2022 00:50
    Shvatate poentu?
    Možda i nije mesto za parking ali ako stoji znak da je parkiranje dozvoljeno i preko noci promeniš i skloniš bez bilo kakvog obaveštenje da ce da se menja onda je klasična kazna Limana za izbore ili nedostatak para u Parking servisu. Ili kazna ovih što su uzeli pare za sigurne glasove a za druge glasali
  • Nemanja

    13.04.2022 00:25
    Crnjanski
    Neverovatno mi deluje da se još niko od stanara moje bivše ulice nije oglasio. Elem, komentar sa nekih 700m dalje:
    1. u Jožefa Marčoka, ispred zgrade koja je gorela, postoje i trotoar i parking. Vatrogasna i bilo koja druga vozila su mogla da priđu sa zadnje strane zgrade i koristeći trotoar iz pravca 1300 kaplara, pored kontejnera. Ne postoji nikakva krivica ili odgovornost bilo koga ko je tu parkirao jer je parking tako napravljen kad i ulica i zgrade.
    2. u Miloša Crnjanskog, o čemu je reč, postoji neki kvazi trotoar betoniran uz same zgrade (vidi se na poslednjoj slici u vesti). Problem jeste postojao do pre par godina (taman kad sam se odselio) jer su automobili bili parkirani uglavnom poprečno, sa točkovima na tom trotoarčiću ili na travnjaku. To je, koliko se vidi po slikama, a i sam vidim kad prođem, rešeno, sada se svi parkiraju paralelno. Takođe, postojao je i problem sa parkiranjem na same ulaze zgrada, i to je, lepo se vidi, rešeno betonskim žardinjerama. Takođe, vidi se lepo sa slika, sporni deo ulice nije trotoar, ima spuštene bankine za lakše parkiranje, isto kao i parking sa druge strane iste.
    3. živo me interesuje kom to misterioznom "komšiji" bilo šta smeta, meni je tamo koman opucao auto dok je bio parkiran direkt ispod vertikale gde su uglavnom spavaće sobe, alarm je vrištao dok se baterija nije ispraznila (nisam čuo jer sam bio suprotna vertikala u drugoj zgradi) i niko se nije setio da pozove policiju, makar mene da uhapse. Dakle,objašnjenje im je bulšit
  • Limanka

    13.04.2022 00:23
    To je trotoar.Izgleda da je nekima bolje da pesaci, pogotovo deca idu po putu, posto ta staza bude skroz zatvorena sa vozilima.
  • Pravda

    12.04.2022 23:50
    @Изногуд
    Dva komentara potpisana sa istim nickom, različito narečje a sadržaj totalno nepovezan:

    1)
    Изногуд

    12.04.2022 • 16:38

    @LYBI

    Кад иоле интелигентан човјек прочита тај списак, ђоже да закључи да ви у ствари немате ништа конкретно.
    Списак пропагандних спин теорија, које немају везе са мозгом.
    Могао си додати и атентате на Кенедија и на М. Л. Кинга, покушај атентата на папу ...
    Зашто не и на Џона Ленона, 2 Пака...

    2)
    Изногуд

    12.04.2022 • 19:40

    @Правда

    Грешите господине, ситуација је тачно онаква каквом су је креирали наши пријатељи. Судство је независно, зар то није била једна од ставки!?
    Полиција је дио државног апарата, али је и корумпирана. Тако је то у банана државама. Зар нисте примјетили да нашим криминалцима газде сједе у Ц. Гори?
    И да су они демократска НАТО држава?!


    Sad šta je u pitanju - da li je došla sledeća smijena u službi, da li se malo popilo pa se ruka opustila, da li to uviječe progovara alter ego, da li je SPTS ili fentanol to sam Bog zna ...
    Kako god, ode Vođa na drugu stranu, a ovi sa sprženim mozgom mogu sa drugom Voolinom u bratsku opijumsku Kinu.
  • Liman

    12.04.2022 23:35
    jadni ste
    Ma botovi prejadni ste, pokusavate silom na limanu da osvojite glasove i to vam se obilo o glavu, video sam kako ste 3.04. slavili na limanu u 20h i 15 min,
    samo ne znam sta ste slavili kada ste izgubili na sva 4 limana.
    A posto svi znamo kako vas vodja ne voli da gubi siguran sam da su letele i da ce tek leteti glave.
    Jedva cekam 2024 i lokalne izbore u NS da se resimo olosa
    A sada da rade prstici pa lupajte minuse samo to i umete ali Liman dobiti necete jadnici
  • telep

    12.04.2022 23:29
    @31
    Jako si me uvredio što si rekao da je telep selo. Inače moja mama je odrasla i živela u Sonje Marinković dok je taj vas liman bio jedna bara. Tako da sretna potraga za parkingom.
  • 31

    12.04.2022 22:29
    t@elep
    jeste imaju pravo na parking, ti ne bi voleo da se parkiras pred svoju kucu u svom selu, kakav luksuz
  • Prota

    12.04.2022 22:17
    Stižu čestitke iz Department of State.
  • Viktor

    12.04.2022 22:15
    Moj cuko se uvek popiski kod SNS ispostave na Limanu, oseti gde je kanalizacija.
  • Znakovi pored puta

    12.04.2022 22:00
    U Jozefa Marčoka nakon požara se parkiraju vozila ispred zgrade, kao što se u celom gradu parkiraju ispred zgrada. Vatrogasci su tada dosli prvo sa jednom vozilom da gase požar...

    Ovo je kažnjavanje Limana zbog izbora.
  • zzz

    12.04.2022 21:48
    Šta vam je, bre?
    Svi koji pričaju o ispravnoj odluci parking policije neka pročitaju komentar koji je poslao LYBI. Ako i posle toga imaju isto mišljenje onda je to dokaz da imaju jak želudac i slab karakter.
  • drmr

    12.04.2022 21:12
    Stan bez parking mesta je kao stan bez wc-a. Jedini problem su starosedeoci koji su se doselili kada je bilo dovoljno parkinga. Svima koji su kasnije kupovali stanove, bez vodjenja racuna o parkingu treba uskratiti pravo na automobil. Kao u Tokiju. Prvo dokazi da imas parking, pa ces dobiti dozvolu da kupis auto.
  • Изногуд

    12.04.2022 19:40
    @Правда
    Грешите господине, ситуација је тачно онаква каквом су је креирали наши пријатељи. Судство је независно, зар то није била једна од ставки!?
    Полиција је дио државног апарата, али је и корумпирана. Тако је то у банана државама. Зар нисте примјетили да нашим криминалцима газде сједе у Ц. Гори?
    И да су они демократска НАТО држава?!
  • Stole

    12.04.2022 19:33
    Limanci majstori
    Jedino limanci na celom svetu od drzave dobiju nov krov,instalacije, majstore, sve za dzabe, hotel opet dzabe, i opet im kriva vlast jer im nije poklonila i parking mesto.Uzas..
  • Re

    12.04.2022 19:23
    Lz
    Tuzite parking servis što pre dobicete oštetu
  • ahahaha

    12.04.2022 19:22
    Ovo smo mi, mi radimo to.
    -Hocemo zakone kao u Nemackoj, ne mozes se tamo parkirati gde ti je cef.
    (pauk odnese nepropisno parkiran automobil na zelenoj povrsini ispred trafo-stanice)
    -A pa sto nam odnose automobile, tu se parkiramo jos od Marije Terezije.
  • Za ove što se raduju

    12.04.2022 19:18
    Prvo su došli po komuniste,a ja se nisam pobunio jer nisam bio komunista.
    Zatim su došli po Jevreje,a ja se nisam pobunio jer nisam bio Jevrejin.
    Zatim su došli po sindikalce,a ja se nisam pobunio jer nisam bio sindikalac.
    Zatim su došli po katolike,a ja se nisam pobunio jer sam bio protestant.
    Zatim su došli po mene,ali tada više nikoga nije bilo da se pobuni.
  • telep

    12.04.2022 19:15
    Postoji li neki drugi problem u ovom gradu osim parkinga? Pa nema niti ce biti niti igde na svetu postoji dovoljno parkinga za onoliko ljudi koji su se nagurali u centar grada. U normalnom svetu ljudi koji zive u "centru" koriste javni prevoz, bicikl, trotinet, moped ili noge, a ne kao kod nas kupe stan na limanu, salajci, podbari ili gde god imaju troje kola i onda kme kme nema parkinga ispred zgrade. Onda sednu u kola truckaju se pola sata do centra i tamo ponovo kme kme nema mesta. Pa naravno da nema, odakle?
  • Pravda

    12.04.2022 19:14
    @Изногуд
    Navika je čudna stvar.
    Pa ko smo to mi?
    Šta mi treba da imamo?
    Veličate što živite u zemlji gde su tužilaštvo, sudstvo, policija, državni mediji potpuno pod kontrolom režima.
    Mislite da će vas članska karta sačuvati?
    Kum?
    Pazite kako vam se gubi tlo pod nogama sada kada Prvorođeni napravi zaokret za 180^, samo pazite.
  • gradjaninX

    12.04.2022 18:08
    Verovali ili ne - bilo bi mnogo bolje sa parkingom da mi stanari lepo izvadimo godisnje markice, a ovi sto se naparkiraju tu okolo zbog kafica i kladionica nek placaju. Bice parkinga kolko hoces.
  • Паркинг Сервис

    12.04.2022 18:02
    Научићемо вас Лиманце да се бахатост не исплати.
  • Mirko

    12.04.2022 17:52
    Policija ne pauk
    Kako ljudi brkaju , pa ne nosi pauk nego policija.....
    Pauk ne sme pipnuti vozilo bez naloga policije.
  • Novosadjanin

    12.04.2022 17:50
    Backa i Jovana Hranilovica
    Pored parkiranja u Pariske komune i Omladinskog pokreta mogli bi i da povedu racuna o vozilima koja idu velikom brzinom u suprotnom smeru u Backoj i J. Hranilovica i pored znaka o zabranjenom prolazu, obavezno 30km/h i lezecim policajcima. Bahatost i tu dostize svoj maksimum
  • Liman 2 @ B

    12.04.2022 17:36
    Tuturutu
    Direktor parking servisa je iz SPS-a, sta odma svaljujete na druge. Dobro je SNS prosao na limanima. Mrzitelji sto se ne izjasnite ko je za vas dobar, nesto se na izborima niste pokazali i dokazali.
  • Novosadjanin

    12.04.2022 17:17
    teror
    Pre nekoliko godina sam platio kaznu i o tome obavestio javnost.Naime,saobraćajna inspekcija mi je napisala kaznu,iako sam ih pitao na licu mesta jel mogu stati na par minuta (kod kvantaša)jer sam operisan i samo da mi ubace krompir u vozilo.Dobio sam dozvolu ali su me slikali te sam dobio i kaznu.Kod plaćanja kazne mi je rečeno da sam kažnjen jer sam na zelenoj površini,iako sam im sve objasnio i pokazao otpusnu listu,čak pokazao foto da sam na tucaniku,rečeno mi je da moram platiti jer sam na " javnoj površini ".Znači svuda gde nije obeležen parking,oni tretiraju kao javnu površinu i kažnjavaju...tako je sa LOPOVIMA....
  • june

    12.04.2022 17:12
    kad bese
    Jednostavno ne vredi, ljudi jednostavno ne razumeju da su za njihovu okolinu odgovorni ljudi koji dozvoljavaju stancanje zgrada gde god, i normalno, zaradjivanje na istim.
    Tranzit po sred NS? Mozda je to bilo planirano pre 50 godina ali pre 50 godina se nije znalo kako ce NS izgledati danas tj koliko ce ljudi brojati grad.
    Izgleda da bolje nismo ni zasluzili posto ovo nece stati. Unistili ste limane - jel se zna koji deo grada je sledeci? Stari grad? Novo naselje?
  • Dragan

    12.04.2022 17:08
    Parking znak
    Čitam i neverujem.Kakvi izbori.Manite se gluposti.U nedostatku parking mesta stanari svoje automobile parkiraju ispred ulaza u trafo stanicu,a to bude i na zelenoj površini.Tako onemogućavaju ulaz u trafo stanicu!Znak je možda nekada i bio sada ga nema i parkiranje nije dozvoljeno.Naročito ne na ulaz trafo stanice.A za SNS me bas zabole!!!
  • Cane liman

    12.04.2022 16:52
    Liman je za vas ne osvojiva TVRĐAVA !!!!
    LIMAN JE PONOS,LEPOTA,KULTURA,...
    Boli jako kada te neće !!!!
  • Изногуд

    12.04.2022 16:38
    @LYBI
    Кад иоле интелигентан човјек прочита тај списак, ђоже да закључи да ви у ствари немате ништа конкретно.
    Списак пропагандних спин теорија, које немају везе са мозгом.
    Могао си додати и атентате на Кенедија и на М. Л. Кинга, покушај атентата на папу ...
    Зашто не и на Џона Ленона, 2 Пака...
  • boki

    12.04.2022 16:22
    ideeemoooo liman
    ajmo limanci, do pobede, drma im se, sad ih valja lomiti i osloboditi novi sad od ove pošasti, ravne onoj od koje smo se oslobodili oktobra 1944! ajmo liman ajmo novi sad
  • Pićuka

    12.04.2022 16:21
    @Vlada
    Kada "većinski narod" ne želi Novi Sad kao "palanku" već "moderanu", "visokourbanizovanu" metropolu onda se ovo dobije. I kada dođeš kući i kružiš pola sata da nađeš parking, nije ti teško, srce ti je puno jer živiš u velegradu a ne nekoj selendri.
  • Dule

    12.04.2022 16:04
    Parking servisom vlada SPS.Naravno uz skupstinsku
    podrsku SNS I LSV i POKS.Kada dodju gradski izbori nemojte glasati za te cetiri stranke , prosto..Parking servis na celu sa direktorom Lugonjom je postao ozbiljno losa firma pauk je poceo da terorise gradjane sirom grada dizu kola sva a ne treba da se dizu kola koja bitno ne ometaju saobracaj.Takvim kolima se moze napisati kazna za pogresno parkiranje i to je to.Naravno svi mi znamo da pauk radi da bi punio kasu parking servisa a oni posle to kroz razne mahinacije izvlace iz firme a svaki zaposleni u pauku dnevno uzme od 5000-10.000din mita..Da ih policija sve uhapsi nebi pogresila ni kod jednog..Tako da neka stranka na gradskim izborima mora da obeca da ce jako promeniti poslovonje Parking Servisa..Jedno kratko vreme je pauk vozilo moralo da stoji u bazi i da izadju na teren tek ako postoji poziv ali naravno zbog pritiska zaposlenih je to pravilo trajalo mozda mesec dana.To treba uvesti ponovo i nema sta pauk da dize kola ako ih nije zvao ili gradjanin ili policija ili neka inspekcija.Parking kazne su ok ali dizanje auta nije ok.Izbori su uskoro a podsecam da hoce da uvedu i OKO SOKOLOVO koje ce tek da terorise gradjane i da zloupotrebljava pojam javne povrsine pa ce i auta koja stoje ispred kuca na Klisi,Telepu itd doci pod udar OKO SOKOLOVO SISTEMA.Zato gradjani ako necete da vas terorisu olovka i glasajte za nekog ko vam kaze da ce to da promeni.
  • Tamara

    12.04.2022 16:01
    Razumem ali opet
    Razumem nezadovoljstvo komsija, i ja sam nezadovoljna sa situacijom u mom delu grada, ali gledajuci slike jasno se vidi da ljudi parkiraju na trotoaru. To pored zgrade nije parking.
  • Novosađan

    12.04.2022 15:58
    Liman se ne da
    Da glasa većina za SNS ne bi bilo ovog kažnjavanja ni od strane parking servisa , ni od komunalne inspekcije i policije udarnih Vučevićevih pešadinaca koji slepo izvršavaju naređenja vođe za selektivno kažnjavanje neposlušnih
  • VladaN

    12.04.2022 15:48
    @LYBI
    Dodajte na sve Vojvođanski Naftagas iz prošlosti i Vojvođansku zemlju nekim "arapima" i onda se zapitajte šta više radimo u dvorištu Bg?
  • Лиманац

    12.04.2022 15:41
    Ствар је јасна.
    Возила су била непрописно паркирана на тротоару, због чега су и уклоњена. Бахато и безобзирно паркирање на Лиманима неће се више толерисати.
  • Rade

    12.04.2022 15:38
    Kome je normalno da ostavi kola kao ovaj na slici i ne zasluzuje da zivi u normalnoj zemlji .Koga je briga za koga ste glasali kad ste bahati i bezobzirni da se parkirate gde stignete .
  • Braco

    12.04.2022 15:26
    Js
    Parkin servis je privatna firma sps-a, moraju malo da se financijski poprave posle izbora, mnogo su uložili. Pola gradu-pola stranci.
  • Лиманац

    12.04.2022 15:16
    Хехе, само се играјте.
    Него, кад ћете поновити изборе? Додајте и локалне :).
  • LYBI

    12.04.2022 15:04
    VP4868
    Ovo je doradjen komentar.

    Kad pročitate ovaj komentar, zadržite svoje mišljenje za sebe.

    -Krušik
    -Doljevačka naplatna rampage
    -Ubistva Ivanovića i Cvijana
    -Rio Tinto, Smederevo, Ling Long, Bor
    -Belivuk
    -Bunga-bunga fešte
    -Helikopter
    -d'r Mali, d'r Šapić, d'r Stefanović
    -Tetka iz Kanade
    -Ulaganje milijardi uvra u infrastrukturu bez tendera
    -EPS
    -blato umesto uglja za TENT
    -Lečenje dece sa SMS porukama
    -200 miliona evra za TV Prva i B92
    -600 miliona evra za prenos premier lige
    -500 miliona evra za uvoz struje zbog neodržavanja TENT-a
    -Savamala
    -prisluškivanje
    -MHE
    -Grdeiička klisura
    -Jovanjica
    -Pijaća voda u Zrenjaninu
    -Gradnja SPC-a po NP Fruška Gora
    -Braća 1,2,3,....
    -Pokitički atentati
    -partijsko zapošljavanje
    -Nepotizan
    -Desetine miliona evra za Hram u Beogradu
    -Korona fešte i vino od hiljade uvra
    -Objekat na Kopaoniku
    -24 stana u Bugarskoj
    -Lažne diplome......

    A posebno za Novosadjene kupovina SAP programa iz 2013-e za preko 50 miliona dinara. Dok pištaljka.rs nije počela postavljati nezgodna pitanja gradskoj upravi za komunalne javne nabavke početkom 2021 nije ni dana korišćen. Tek onda je osnovana neka radna grupa i uz doplatu preko 140 miliona dinara krajem prošle godine konačno počinje priprema za upotrebu.

  • 9

    12.04.2022 15:03
    Neposlušni i NESALOMIVI Liman
    Sve je to osveta loših đaka i komšija među
    kojima se i po koji zemara nađe. Nije džaba
    opisan još Vuk Branković sa delima potanko
    u Kosovskom boju. Ustrajte do konačne pobede.
    Prostor oko zgrade važi za Liman , a za Dodikare
    nikada ne važi? Pogledajte Nju Detelinaru.
  • Vlada

    12.04.2022 15:00
    Planski građen Liman uništen
    Ovo je grad koji je doživeo urbani masakr. Beton, automobili, zgrade i to je to. Limani građeni planski, a sada je lutrija za parking. I šta ćemo sad?
  • Gvozden

    12.04.2022 14:52
    Komsija
    Zamolio bih ljude iz parking servisa da se Malo provozaju do pariskih komuna I omladinskog pokreta. Ljudi su postali izuzetno bahati. Parkira se, gde I ko Stigne a ni ne zive u Ovom kraju.Bice posla.Hvala
  • Joki

    12.04.2022 14:52
    Izgleda da je "neko" naredio da se odnesu automobili odatle jer "neko" tu nije dobro prosao na izborima.
  • Bojan

    12.04.2022 14:51
    Ovih dana se patrole komunalaca šetaju svuda po Limanu, iskaču iz mraka i prepadaju ljude... Svi ti komunalci su došli vozilima koja su negde morali parkirati, čisto tema za razmišljanje...
  • Slobodni Liman

    12.04.2022 14:51
    Ovo kao da neko namerno dodatno razgaljuje dobre i miroljubive građane sa ciljem da SNS još oslabi svoje pozicije :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna